Trine Klitten Jessen

Autoriseret Psykolog

Jeg er født i 1979 og uddannet psykolog i 2008, autoriseret og medlem af Dansk Psykologforening.

Jeg tilbyder behandling til unge og voksne, supervision af psykologer og andre faggrupper og afholder foredrag eller undervisning

Kontakt Trine

Baggrund & Ydelser

Jeg har specialiseret mig særligt i, hvorledes opvækst, livsbegivenheder og traumer påvirker vores trivsel, vores forståelse af os selv, andre og verden omkring os. Symptomer som stress, depression, angst og mistrivsel har ofte baggrund i specifikke oplevelser. Og jeg kan hjælpe med at ændre på, hvordan erindringer påvirker dig samt hvordan du håndterer dine følelser, impulser og tanker hensigtsmæssigt.

Som person er jeg åben og imødekommende. Jeg har en fleksibel tilgang og gør, alt hvad jeg kan, for at forstå dig og din livssituation. I samarbejde kan vi lægge en plan for at ændre de mønstre eller problematikker, du ønsker fokus på, og drøfte den mest hensigtsmæssige rækkefølge.

Jeg er uddannet indenfor flere forskellige retninger bl.a. DAT (dialektisk adfærdsterapi), som er 3. generations kognitive tilgang med fokus på at ændre vores tankegange og adfærd, så de i højere grad kommer til at stemme overens med de værdier og ønsker vi har for vores liv. DAT har særligt fokus på specifikke færdigheder til at håndtere følelser og svære relationer.

Derudover er jeg uddannet indenfor EMDR (Eye movement desentitization and reprocessing therapy), som er en metode til at behandle ubehagelige oplevelser og/eller traumer, så disse ikke påvirker vores nutid negativt. Tidligere og nutidige hændelser kan påvirke os, så vi oplever genoplevelser, vedvarende tanker om erindringen, følelser, mareridt, manglende/dårlig søvn m.v. Tidligere oplevelser kan også danne grundlag for vores forståelse af os selv, de negative tanker vi kan have om os selv og andre samt forståelse af vores omverden. EMDR viser sig meget effektiv til at behandle sådanne oplevelser, således at de lagres mere hensigtsmæssig og dermed ikke længere forhindrer os i at opnå det vi ønsker. Læs mere om EMDR.

Jeg har min baggrund i psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med både udredning og behandling.  Jeg har erfaring med livskriser, depression og traumer og har desuden arbejdet med selvmordsforebyggelse, personlighedsforstyrrelser, psykoser, dissociative tilstande, autisme og PTSD.

Ud over udredning og behandling har jeg stor erfaring som supervisor for psykologer og andre faggrupper, både individuelt og i grupper.

Jeg tilbyder

Jeg har særligt fokus på at kunne behandle:

  • Stress, angst og depressive tilstande
  • Traumer/ubehagelige hændelser
  • PTSD (fx efter ulykker, overgreb eller overfald)
  • Sorgreaktioner
  • Vredeshåndtering og regulering af følelser, som bliver uhensigtsmæssige
  • Selvmordstanker, selvskade
  • Personlighedsforstyrrelser
  • Udredning for autisme, ADHD, ADD, kognitive vanskeligheder

Kontakt Trine

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

Tlf.:
E-mail: trine@midtbypsykologerne.com