Nina Fremmelev Kristensen

Autoriseret Psykolog

Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af Dansk Psykolognævn.  

Kontakt Nina

Du er eksperten i dit liv, og jeg vil møde dig i øjenhøjde og med stor respekt for din situation og det du kommer af. Jeg er en omsorgsfuld og alsidig psykolog, som brænder for at støtte og hjælpe dig i retning af dét, der er værdifuldt for dig. Sammen stiller vi skarpt på det, som er svært for dig, dine tanker, følelser og kropslige reaktioner. Vi går ét skridt ad gangen og gerne fysisk i naturen, hvis du ønsker det.

Jeg tilbyder

 • Samtaleterapi til børn, unge og voksne
 • Foredrag, undervisning og/eller supervision til institutioner og skoler
 • Rådgivning og undervisning til pårørende

Kompetencer og erfaring

Som mangeårig børnetræner og skolepsykolog har jeg stor erfaring med at arbejde med børns trivsel og udvikling, men også med at hjælpe dig som forælder til at hjælpe dit barn og dig selv bedst på vej i hverdagen og i livet. Jeg har i arbejdet med børn, unge og deres familier specifikke kompetencer inden for:

 • Bekymrende skolefravær
 • Ængstelighed, usikkerhed og uro
 • Identitets- og kønsspørgsmål
 • Særlig sensitivitet og/eller høj begavelse
 • Følelsesregulering og vredeshåndtering
 • Screening for børnepsykiatriske diagnoser såsom ADHD, ADD og autisme
 • Psykoedukation: ”Jeg har fået en diagnose – Hvad betyder det?”

Jeg har desuden som sundheds- og beskæftigelsespsykolog gennem en årrække mødt mange unge og voksne både tæt på og langt fra uddannelse og arbejdsmarked. Derfor har jeg kompetencer til at hjælpe dig til bedre livsbalance, hvis du udfordres af eksempelvis:

 • Et vigtig livsvalg og/eller identitetsspørgsmål
 • Stress, angst, søvnproblemer og/eller depression
 • Selvkritik og tankemylder
 • Smerter og har brug for hjælp til smertehåndtering
 • Nyligt opstået hjernerystelse eller døjer med forskellige senfølger
 • Problematiske nære relationer og selvværdsproblematikker

Herudover trækker jeg på min erfaring som proceskonsulent og underviser, når jeg arbejder med pædagogisk personale og ledelse. Kontakt mig gerne hvis du, dit team eller din arbejdsplads har brug for:

 • Sparring og supervision
 • Foredrag og undervisning

Tilgang

Vi tager altid udgangspunkt i din konkrete problemstilling, men jeg anvender primært teknikker fra kognitiv adfærdsterapi (KAT) samt Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Vi vil i vores samtaler derfor ofte arbejde med at øge din villighed til at acceptere de ting, som du ikke har kontrol over, og til at øge din opmærksomhed på dine egne reaktionsmønstre.

I mit arbejde benytter jeg gerne opmærksomhedstræning og nærværs-øvelser (f.eks. via mindfulness, bevægelse, håndarbejde og naturen). Dét, vi ikke opdager, kan vi nemlig ikke ændre. Når vi bringer nærvær og opmærksomhed til noget, giver det os mulighed for at vælge vores respons frem for blot at reagere automatisk.

Jeg gør mig altid umage for at tilpasse og oversætte min psykologfaglige viden til begreber du kan forstå. Især i mit arbejde med børn er jeg meget bevidst om at tegne og fortælle så meget som muligt.

Mit mål er at hjælpe dig til at være mere nærværende og til stede i dit liv – både over for dig selv og andre – samt skabe en bevægelse i retning af øget selvaccept og -omsorg.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan lægge en plan for dit
forløb.

Kontakt Nina

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

Tlf.: 93 93 92 65
E-mail: nina@midtbypsykologerne.com