Vejen ud af traumer

Fortid kommer nogle gange til at definere vores nutid. Hvis du har været udsat for traumer, vil det ofte påvirke din nutid. Nogle vil have PTSD symptomer.

Hvis du vil slippe af med PTSD, eller slippe for begrænsninger der stammer fra din fortid, så er der hjælp at hente, så du kan se frem på en fortid defineret ud fra dine ønsker og værdier fremfor ud fra din fortid.

En intensiv behandling af traumer og PTSD er mulig. Vi tilbyder individuelt tilpassede forløb, hvor vi kombinerer evidensbaserede  behandlingsformer, såsom Prolonged Exposure (PE), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), fysisk træning, psykoedukation og eksponeringsterapi. Vi kan tilbyde at skræddersy en sådan behandling til dig ud fra dine ønsker og vores viden og erfaring.

Disse metoder er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige chance for helbredelse. Med intensiv behandling oplever mellem 80-85% af vores klienter betydelige forbedringer på blot 6 dage.  

Agnes havde PTSD efter barndom med vold og misbrug

Agnes siger om behandlingen:

”På seks dage ændrede mit liv sig fra at være fyldt med angst, og hvor jeg konstant var på vagt i relation med andre. Mine PTSD symptomer fyldte det hele, og jeg turde ikke gå ud alene. Allerede efter 1. dag i behandlingen oplevede jeg en ændring. Og efter 6 dage oplever jeg ikke længere PTSD symptomer. Nu kan jeg leve mit liv som jeg ønsker det, og ikke defineret af begrænsninger. Jeg har ikke længere mareridt og angst. Og jeg kan gå ud alene, endda om aftenen. Jeg tør have tiltro til at andre vil mig det godt at jeg kan sige fra hvis mine grænser bliver overskredet. Det var hårdt, men det hele værd!”

Presse

LINK: Nina fik PTSD efter overgreb og et voldeligt forhold: Særlig behandling ændrede alt | TV MIDTVEST

Kontakt os

Kontakt klinikken nærmere for at aftale nærmere i forhold til formålet, processen, omfang og pris.

Har du spørgsmål

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg
Tlf.: 22 16 05 05

Skriv til os