Cool Kids og Chilled

Hvert 10. barn i Danmark lider af angst i en grad, så det forstyrrer barnets liv og udvikling. Angst er dermed den mest almindelige lidelse blandt børn og unge. Man har dokumenteret god effekt af behandling med programmet “Cool kids” der bygger på kognitiv adfærdsterapi. Programmet er oversat til dansk af Angstklinikken ved Århus universitet, og programmet er grundigt afprøvet i talrige børnegrupper her og på internationalt plan.

I en Cool Kids gruppe lærer både barnet og deres voksne, at blive bedre til at håndtere angsten. Over 10 gruppegange af 2 timers varighed arbejder familierne sammen med psykologen og psykologstuderende om at vinde og som familie blive “chef” over angsten. Vi gør meget ud af, at stemningen i gruppen er tryg, og for mange børn er det en lettelse at opleve, at der også findes andre børn med angst.

Vi er certificerede Cool kids behandlere hvilket er jeres sikkerhed for, at vi har indgående viden om angst og behandling. Vi gør meget ud af, at stemningen i gruppen er tryg, og for mange børn (og deres voksne) er det en lettelse at opleve, at der også findes andre børn med angst.

Cool Kids

Børnene i gruppen er 8-12 år. I et gruppeforløb arbejdes der blandt andet med:
• At forstå hvad angst er
• At lære at tackle bange tanker
• At konfrontere det som barnet er bange for
• At lære at håndtere hverdagen på trods af angsten
• At træne sociale færdigheder og problemløsning

Vi tilstræber at få 6 familier med i en gruppe.

Vi starter løbende grupper op, og gruppen afvikles typisk i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i Midtbypsykologernes lokaler Søndergade 15, 1. sal, Silkeborg.

Chilled

Chilled programmet bygger på de samme behandlingsprincipper som Cool Kids Programmet, men er målrettet store børn og unge i alderen 12-18 år.

De unge inddeles i 2 aldersgrupper Unge 12-15 år og 15-18 år.
For unge mellem 12-15 år slutter vi hver gang af med information til forældrene, som er velkomne til at komme med hver gang. For unge mellem 15-19 år deltager forældrene i en fælles introduktion og ved afslutningen af forløbet.

Pris:

For-samtale: 1.500 (70 min).
Gruppeforløbet (samlet 20 timer): 6.700 kr. inkl. Materialer. Samtaler herudover koster 1.150 for en forældre/barn samtale.

Vær opmærksom på, at nogle sundhedsforsikringer dækker en del af behandlingen, og sygesikringen “Danmark” dækker ligeledes en del af beløbet.

Næste gang

Mandag den 12.08.24

Tidspunkt

15.00-17.00

Kontakt

Skriv til kontakt@midtbypsykologerne.com

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg
Tlf.: 22 16 05 05

Kontakt os