Marianna Horsholm

Autoriseret Psykolog

Jeg er født i 1972 og uddannet psykolog i 2000 fra Århus Universitet. Jeg blev autoriseret psykolog i 2005 og er medlem af Dansk Psykologforening.

Kontakt Marianna

Baggrund & Ydelser

Jeg er født i 1972 og uddannet psykolog i 2000 fra Århus Universitet. Jeg blev autoriseret psykolog i 2005 og er medlem af Dansk Psykologforening.

Siden 2000 har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med børn og unge og familier gennem mit arbejde ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Jeg er velfunderet i at afdække børn og unges vanskeligheder og i at undersøge, hvad der kan ligge til grund for, at et barn eller en ung er i mistrivsel. Jeg er optaget af at understøtte ressourcer og kompetencer hos den enkelte og hjælpe med at finde de første små skridt i retning af en god udvikling.

Jeg har erfaring for, at en empatisk, ressourcefokuseret og legende tilgang kan skabe nye muligheder, der hvor tingene er blevet fastlåste. Ingen af os kan løse vores problemer alene, når livet er svært, og sammen med mig får du en tryg og engageret samarbejdspartner, der hjælper dig med at arbejde mod problemerne.

Jeg har en bredt funderet tilgang og inddrager metoder fra kognitiv terapi, narrativ terapi og emotionsfokuserede tilgange, alt efter, hvad der hjælper bedst i den givne situation.

Jeg arbejder med angstbehandling gennem individuelle og gruppebaserede metoder.

Mit kompetenceområde er primært behandling af børn og unge i forhold til :

– Angst
– Depression
– Stress, belastningsreaktion
– Selvværd

Kontakt Marianna

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

Tlf.: 25 34 65 22
E-mail: marianna@midtbypsykologerne.com