Kurser & Supervision

Midtbypsykologerne tilbyder, ud over psykologisk bistand og supervision, også en række kurser og uddannelser til professionelle og private.

Kursuskalender

05.05.2024

Nyt Cool Kids forløb starter op

Vi har fast fire årlige kursusdage med forskellige temaer og undervisere interne som eksterne. Temaerne bliver løbende annonceret her på hjemmesiden.

Du vil altid møde højt kvalificerede undervisere, der har såvel teoretisk som praktisk specialiseret erfaring på deres undervisningsområde Vi lægger vægt på anvendelse af videnskabeligt velundersøgte og dokumenterede metoder i behandling som undervisning, og vægter den faglige kvalitet højt. Samtidigt er det vigtigt for os at tilbyde et nærværende og respektfuldt miljø, der skaber de bedste betingelser for læring og sikrer at kursisten altid tager nye kompetencer med sig. Hos Midtbypsykologerne er der plads til forskellighed og vi ønsker at skabe et rum med nærvær og tryghed til nysgerrighed og personlig som faglig udvikling.

Vi skræddersyer kurser til den enkelte organisation eller virksomhed og du er altid velkommen til at tage kontakt for en drøftelse.

Lad os hjælpe dig

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg
Tlf.: 22 16 05 05

Skriv til os