Anne Katrine Hartmann Søby

Psykolog, ph.d.-stipendiat

Jeg er født i 1989 og uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2017.
Særlig erfaring inden for kritisk sygdom og livet som pårørende
Inspireret af eksistentiel teori og tilbyder samtaler til unge og voksne i klinikken eller virtuelt

Kontakt Anne Kathrine

For mig er det vigtigste, at du føler dig tryg til at sige, hvad du har på hjerte. Jeg bevæger mig
åbent og nysgerrigt i samtalen for at hjælpe dig med at ’rede trådene ud’ og opnå større indsigt i
og forståelse for din situation. Jeg er optaget af, at du i vores samtale føler dig rummet, forstået og
anerkendt.

Baggrund & Ydelser

Jeg er født i 1989 og opvokset i Sønderjylland.
Inden jeg blev psykolog, var jeg ansat to år i Søværnets Tamburkorps og tog en bachelor i Musikvidenskab på Københavns Universitet og er stadig en glad amatørmusiker.

Som psykolog har jeg erfaring fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) og fra to år på et brystkirurgisk afsnit, hvor jeg ydede samtaleterapi til brystkræftpatienter og pårørende. Her blev jeg optaget af familierne omkring brystkræftpatienterne og var med til at etablere og køre en erfaringsudvekslingsgruppe for unge pårørende. De unge pårørendes oplevelser optog mig så meget, at jeg nu er i gang med et ph.d.-forløb, hvor jeg undersøger unges oplevelser under deres mors brystkræftforløb.

Jeg er også bestyrelsesmedlem i Dansk Psyko-Onkologisk Netværk (Danish Psycho-Oncology Cooperative Group (DPOC)). Jeg er inspireret af eksistentiel teori og filosofi. Jeg har særligt arbejdet med Irvin D. Yaloms teori om fire eksistentielle temaer: Døden, Friheden, Isolationen og Meningsløsheden og den eksistentielle filosof Martin Bubers teori om, at det er igennem mødet med et andet menneske, hvor vi kan være fuldstændig os selv og til stede, at vi lærer os selv at kende.

Min tilgang i terapien er bred og afhænger af dine behov. Jeg har øje for ressourcerne i dit liv og for, hvilke tiltag, der kan hjælpe dig ud af din svære situation. Jeg er optaget af, hvad relationerne i dit liv betyder for din trivsel og hvordan du kan arbejde konstruktivt med dem. Vigtigst for mig er det at opbygge et trygt og tillidsfuldt rum.

Jeg tilbyder samtaleforløb for voksne og unge. Samtalerne kan foregå i klinikken eller virtuelt.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og på vej mod autorisation.

Kontakt Anne Kathrine

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

Tlf.: 51882874
E-mail: aks@midtbypsykologerne.com