Hvad kan vi hjælpe dig med?

Alle mennesker kommer ud for svære ting i livet. Og alle kan få det bedre. Bare hjælpen er den rigtige. Hos MidtbyPsykologerne hjælper vi mennesker til et bedre liv. Et liv med større overskud og livskvalitet. Svære tidspunkter i tilværelsen viser sig på forskellige måder. Nogle gange har der været en udløsende begivenhed. Andre gange har det bygget sig op over længere tid. 

Et hus af specialister
At få den hjælp, du har brug for, må ikke være besværligt. Derfor. Når først du har kontaktet os, så sørger vi for, at du får den helt rigtige hjælp – af den helt rigtige.  

Som psykologer hos os fokuserer vi på det, vi er bedst til. Det, som vi ved meget om. For vi ved godt, at alle psykologer ikke ved lige meget om alt. Derfor er vi et hus fuldt af stolte specialister, der har dokumenteret erfaring og viden inden for hver vores felt. Vi sætter en ære i at holde os fagligt opdaterede, og modtager løbende undervisning samt både intern og ekstern supervision. Så vi kan blive ved med at udvikle os fagligt. Og så vi kan tilbyde den bedst mulige hjælp. Og hvordan hjælper vi så?

Sådan arbejder vi
Hos os opfatter vi et terapiforløb som et samarbejde. Om lige præcis dig og din problemstilling. Sammen arbejder vi med de tanker og uhensigtsmæssige mønstre, der styrer dit liv. Det er dig, der sidder i førersædet, men vi er ’co-driveren,’ der stiller spørgsmål, udfordrer dig og peger på mulige nye veje. Vi ved, hvad vi taler om, og der ligger altid en stærk faglig viden bag vores anbefalinger.      

Nye handlinger
Hos MidtbyPsykologerne er vi gode til at hjælpe til forandring og nye handlinger. Vi ved, hvad der skal til for at skabe den udvikling og ændring, der skal til. Vi ved, at øvelse gør bedre. Og med bedre kommer den forandring, du drømmer om. Et skridt ad gangen. Det kan være de ganske små skridt i hverdagen fx at kunne gå ud til postkassen eller ringe til én. Eller det kan være større ting. Det kommer helt an på din individuelle situation. 

Et særligt blik
Ud over en stærk faglighed og høj etik har vi det, vi selv kalder ”et særligt blik for mennesker.” Vi vil andre mennesker. Vi vil det bøvlede. Vi vil de børn og voksne, der har det svært, og som andre ikke altid forstår. For hos os handler det om at forstå adfærd. At forstå de mønstre, der har ført mennesker derhen, hvor de er.  

Passer vi sammen?
Vi ved godt, at det er en stor beslutning at træde ind ad døren hos en psykolog. Hos os bliver du mødt som det hele menneske, du er. Eksperten i dit eget liv. Ud over det faglige match, er det derfor vigtigt, at der en god kemi mellem dig og din psykolog. At føle sig lyttet til og forstået er det allervigtigste udgangspunkt for, at du kan udvikle dig. For psykologen kan have nok så fin en uddannelse og CV. Hvis du ikke føler, I passer sammen kan det være lige meget. Derfor lægger vi vægt på at finde den rigtige terapeut for lige præcis dig og din problemstilling.

Kontakt os for at booke en samtale
Kontakt os på telefon (+45) 22 41 51 75. Hvis vi ikke svarer, er du meget velkommen til at lægge en besked eller sende en mail. Så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

Lad os hjælpe dig

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg
Tlf.: 22 41 51 75

Skriv til os