[vc_row css=”.vc_custom_1491808995872{margin-top: 20px !important;border-top-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Lisbeth Hjeds NielsenPædagog og SorgPilot

– LISBETH ER PÅ ORLOV

Baggrund

Gennem mit arbejde som pædagog har jeg mødt mange børn, som har haft det følelsesmæssigt svært. Det kan være på grund af dødsfald i den nærmeste familie, eller børn som har mistet fodfæste i den ellers trygge hverdag på grund af forældrenes skilsmisse. Det har inspireret mig til at søge specialviden om børns sorgreaktioner og få indsigt i, hvordan man støtter et barn til en sund sorgproces, og derfor efteruddannede jeg mig til SorgPilot.

Jeg arbejder til daglig i en daginstitution, hvor jeg bl.a. har specialopgaver som børnesamtaler med børn, som har brug for ekstra støtte i forbindelse med livsomvæltende begivenheder. Det kan være tab af familiemedlemmer, sygdom i familien, skilsmisse, forældre i fængsel, med mere. Børnene har brug for hjælp og støtte til at bearbejde det indre følelsesmæssige kaos, der er opstået som følge af en ændret familiesituation, og jeg vejleder i den forbindelse også personale, forældre og de pårørende omkring børnene.

Jeg har været tilknyttet som konsulent ved udarbejdelse af Dagplejens sorgplan i Silkeborg Kommune og er derudover også tilknyttet Midtbypsykologerne, hvor jeg ligeledes har samtalegrupper med børn, som har sorgen inde på livet.

Hvad kan jeg tilbyde?

Det kan være svært som forældre selv at give den støtte som børnene har brug for, når
man selv er i en sorgproces. Børnene har brug for en person, der kan hjælpe med at sætte ord på og forklare hvad der sker, når følelserne kører rundt i kroppen og skaber kaos.

Jeg tilbyder samtaler med børn individuelt eller som søskendegrupper. Jeg arbejder med forskellige tilgange alt efter barnets alder; nogle har brug for en meget konkret tilgang, hvor vi f.eks. tegner og bruger redskaber til at skabe forståelse – andre kan reflektere gennem samtaleforløb. Fælles for samtaleforløbene er, at jeg tilbyder et frirum, hvor børnene er i centrum, og hvor de ikke skal tage hensyn til andres følelser. Et sted hvor de kan få luft for det svære, og hvor vi sammen sætter fokus på gode strategier, så sorgen kan falde på plads.

Jeg er født i 1967, uddannet pædagog ved Jydsk pædagog-seminarium Aarhus i 2001 og SorgPilot i 2009 ved Ilumia Institut for Omsorg og Forvandling i Aarhus.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1491808095775{margin-right: 10px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 10px !important;border-right-width: 10px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f4f4f4 !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1521488733708{margin-top: 20px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 10px !important;border-top-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”]

Kontakt Mette

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

SKRIV TIL LISBETH[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]