Maria Blichfeldt

Autoriseret Psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og medlem af Dansk Psykolog forening. Senest kommer jeg fra den ambulante psykiatri, hvor jeg har arbejdet med børn, unge og voksne.

Kontakt Maria

Baggrund & Ydelser

Jeg tilbyder samtaler for dig, der står i en livskrise, oplever psykisk ubalance, eksistentielle udfordringer eller følelsesmæssige reaktioner kan være vanskelige at finde fodfæste og retning i. I sådanne situationer kræver det mod at søge hjælp til ens udfordringer, derfor er det vigtigt at du føler dig tryg i situationen. Jeg lægger derfor vægt på et tillidsbaseret fundament med nærvær. Dette er vigtigt for mig, for at du kan få åbnet op for dine aktuelle udfordringer og vi sammen har det bedste grundlag for at du kan hjælpes i den rigtige retning.

Mine behandlingsforløb vil altid være tilpasset den unikke problemstilling. Terapien tager udgangspunkt i en forståelse af, at psykisk lidelse er forankret i tankemæssige, relationelle og følelsesmæssige mønstre, der tidligere har givet mening, men som i ens nuværende liv kan være uhensigtsmæssige. Dette kan skabe mistrivsel eller spænde ben for ens livsudfoldelse. Gennem terapien bliver det muligt at genkende og skabe forståelse for disse mønstre, for at kunne forandre og leve efter dine værdier.

I mit arbejde anvender jeg en bred vifte af behandlingsmetoder, men min behandling er primært kognitivt funderet og tager udgangspunkt i Dialektisk adfærdsterapi (DAT) og Acceptance and commitment therapy (ACT).

 

Jeg tilbyder

  • Samtaleterapi til børn, unge og voksne
  • Terapi ved krise- og belastningsreaktioner
  • Behandling ved personlighedsforstyrrelse
  • Kognitiv behandling af angst, depression, OCD, stress, overbekymring, redskaber ved ADHD/ADD-udfordringer, sorg og lavt selvværd
  • Screening for psykiatriske lidelser
  • Støttende samtaler til forældre eller pårørende omkring depression, angst, selvskade, personlighedsforstyrrelse og stress.

Kontakt Maria

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

Tlf.:
E-mail: maria@midtbypsykologerne.com