Anne Kathrine Eriksen

Autoriseret Psykolog

Mit navn er Anne Kathrine Eriksen. Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2010 og autoriseret i 2013 ved Dansk Psykolognævn. Jeg er Cool Kids certificeret og i gang med en specialistuddannelse i compassionfokuseret terapi.

Kontakt Anne Kathrine

Baggrund & Ydelser

Hos mig møder du en psykolog, der tror på, at kemi, metoder og psykologisk viden skal gå op i en højere enhed. Derfor er det vigtigt for mig at skabe en afslappet og tryg atmosfære og møde mine klienter med nysgerrighed, respekt, åbenhed og
en ikke-dømmende holdning. Jeg forstår livets op- og nedture som vilkår, vi alle er underlagt: Nogle gange er vi bare ikke klædt på til at håndtere, hvad livet bringer, på egen hånd. Så har vi brug for hjælp.

Jeg går op i at udvælge og tilpasse metoderne til dig, dit liv og dine livsomstændigheder. Det kan fx være metakognitive, compassionfokuserede eller kognitiv-adfærdsterapeutiske metoder. Uanset hvad du kommer med, vil terapi hos mig betyde et samarbejde. Gennem et samarbejde finder vi en fælles tilgang, som fx betyder at prøve forskellige værktøjer af, og dermed finde nye strategier til dit liv. Jeg er optaget af at finde dine styrker, så vi sammen skaber kontakt til det, der er vigtigt for netop dig. Jeg vil anvende de metoder, der bedst giver mening for dig og dine behov.

Jeg har mangeårig erfaring fra PPR (Pædagogisk, Psykologisk Rådgivning), hvor jeg har varetaget rådgivende samtaler med børn, unge og voksne. Samtalerne omhandlede ofte komplekse problemstillinger, som jeg hjalp til at gøre mere håndgribelige og forståelige. Det kunne bl.a. dreje sig om skolevægring, sorg, krise, autisme, belastningsreaktioner eller ADHD. Jeg har også bred udredningserfaring. Derfor er jeg god til at vurdere, hvilke ressourcer og vanskeligheder, der står i forgrunden og fx spænder ben for positiv udvikling. Siden 2017 har jeg beskæftiget mig med angstbehandling igennem samtaleterapi og gruppebehandling. Det har været en af de arbejdsopgaver, jeg har holdt mest af, så derfor var det naturligt for mig fra 2020 at vælge at fokusere på netop de terapeutiske opgaver hos Midtbypsykologerne.

Jeg tilbyder

  • Samtaleterapi til børn, unge og voksne
  • Forældrerådgivning
  • Internetterapi
  • Udredning af børn og unge

Kontakt Anne Kathrine

MidtbyPsykologerne Silkeborg
Søndergade 15, 1.sal tv.
8600 Silkeborg

Tlf.: 25462307
E-mail: kathrine@midtbypsykologerne.com